Houtverwerkingsindustrie Fransen zoekt oud-collega's!


Bent u een voormalig collega of zaterdagkracht? Dan zien wij u (en uw partner) graag op vrijdag 24 juli vanaf 19:00 uur op onze jaarlijkse barbeque! 


We houden deze reünie vanwege de vervanging en vernieuwing van onze schilloods. In 1978 zette oprichter Antoon Fransen hier voor het eerst de machines in werking. Bijna 40 jaar lang worden er 6 dagen per week palen geschild en gepunt. Maar nu, na tientallen miljoenen palen en ontelbare mooie momenten, zetten we er letterlijk en figuurlijk een punt achter. 

De reden is echter positief! We stoppen niet, maar gaan iets anders doen. De vertrouwde schilloods krijgt een nieuwe functie en een moderne uitstraling. We verruilen de oude schudbak voor een nieuwe, innovatieve autoclaaf en zullen ons gaan toeleggen op het thermisch verduurzamen van hout!

Deze overgang van oud naar nieuw is een mooie gelegenheid om samen met al onze collega's van het heden en verleden nog eenmaal fijne herinneringen aan de schilloods op te halen. 

Aanmelden kan t/m woensdag 22 juli via info@fransen-deurne.nl of 0493-326070. Graag tot dan!


Benieuwd naar wat onze nieuwe activiteiten in deze loods zijn? Kijk dan op www.firmowood.nl en ontdek de toekomst van milieuvriendelijke houtverduurzaming... 
 
Website door Buro TARGET