- Persbericht - Houtverwerkingsindustrie Fransen wint rechtszaak tegen Kinwood Arts.


- Persbericht - 

Deurne, 25-11-2015

Na een jarenlange juridische strijd tussen Houtverwerkingsindustrie Fransen BV uit Deurne en Kinwood Arts uit Maasbree, heeft de rechtbank in Den Bosch uitspraak gedaan in het voordeel van Houtverwerkingsindustrie Fransen BV.

Houtverwerkingsindustrie Fransen BV had de zaak aangespannen i.v.m. het doorgeven van bedrijfsgevoelige informatie van een oud medewerker, dhr. G. Kessels, aan Kinwood Arts tijdens zijn dienstverband. Deze doorgegeven informatie werd door Kinwood Arts aangewend voor de eigen verkoop. De rechter acht dit voor de periode 2007 tot 2009 bewezen.

In 2012 had de rechtbank in Roermond dhr. G. Kessels al schuldig bevonden i.v.m. het doorgeven van deze bedrijfsgevoelige informatie aan Kinwood Arts. Hij werd dan ook veroordeeld tot het betalen van een boete.

Nu is in 2015 ook Kinwood Arts schuldig bevonden door de rechtbank in Den Bosch, nadat een externe partij een deskundigheidsonderzoek had gedaan. Zowel dhr. G. Kessels als Kinwood Arts hebben volgens de rechter jarenlang onrechtmatig en in strijd met de wet gehandeld, waardoor ook Kinwood Arts nu is veroordeeld tot het betalen van een boete.
 
Voor Houtverwerkingsindustrie Fransen heeft nu, na een jarenlange juridische strijd, het recht eindelijk gezegevierd. 
 
 
Website door Buro TARGET