Boerenbondsmuseum Gemert

Het Boerenbondsmuseum is al jaren een absolute publiekstrekker in Brabant, één van de leukste dagjes uit. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat wij daar ook ons steentje aan hebben bijgedragen. Dat begon al in 2005, toen we Vuren palen en planken leverden voor de bouw van het toen nog nieuwe museum. Een aantal jaren geleden kwam daar nog een gevelbekleding van FirmoWood Lariks-Douglas en FirmoWood Vuren bij!

Recentelijk waren onze collega's Peter en Teun in de buurt van het museum. Een mooie gelegenheid om eens te gaan kijken hoe het hout zich na al die jaren heeft gehouden. Daarbij is een "uitstapje" naar het boerenbondsmuseum zeker niet het saaiste bedrijfsbezoek ;-)

Tot onze vreugde zag al het hout er nog prachtig uit. De jaren in de zon hebben hun uitwerking niet gemist; de gevels zien er prachtig "oud" uit, precies in de stijl van het museum. Alleen al om het mooie hout kunnen wij iedereen aanbevelen om een keer een uitstapje te maken naar het Boerenbondsmuseum. Natuurlijk is er nog veel meer te doen, kijk voor informatie op www.boerenbondsmuseum.nl

Meer foto's van dit project zijn te zien via deze link. Voor foto's van de FirmoWood gevelbekleding, klik hier.

 
  
Website door Buro TARGET