De jaarlijkse barbecue - editie 2017!

Ieder jaar sluiten we de periode voor de bouwvakantie af met een gezellige barbecue. Dit jaar had de barbecue echter een bijzonder tintje. Hij viel namelijk samen met het 40-jarig jubileum van onze directeur Paul Fransen!

Dus naast het heerlijke eten (perfect verzorgd door Keurslager Joost Kuijpers) was er ook ruimte voor een extra programma. Zo hadden we voor onze directeur een bijzonder cadeau in petto en maakten we een mooie groepsfoto met al het (aanwezige) personeel.

Na deze leuke avond zijn wij helemaal klaar voor de vakantie. Nog een klein weekje knallen en dan gaan we genieten van onze welverdiende vakantie!

De barbecue is klaar voor de start!


Dit jaar werden we tijdens de barbecue volledig ontzorgd. Het vlees werd gebakken door de keurslager zelf!Een cadeau met een verhaal. Ooit begonnen wij als bedrijf waar enkel Vuren paaltjes werden geschild. Dit zouden we ruim 39 jaar blijven doen, tot we in 2015 de schilmachines inruilden voor een autoclaaf van FirmoWood​.

Het op het bord gemonteerde paaltje was het allerlaatste exemplaar dat op die laatste dag van de lopende band kwam. Voor Paul en de oudgedienden onder het personeel dus een paaltje met een diepere betekenis!
 

 

 

 

 

 

 

  

 

 
Bedrijfshond Emmet was uiteraard ook aanwezig op de barbecue!


Emmet blijkt meer dan alleen een blindegeleidehond in opleiding: hij deed het ook prima als etensrestjes-patrouille! 


Tijdens de barbecue werd ook de nieuwste aanwinst van ons zusterbedrijf, Houthandel Fransen, gepresenteerd: deze mooie Volvo! 

 
Website door Buro TARGET