Truckshow Liessel 2018

Komend weekend is het weer zover: de jaarlijkse truckshow in Liessel staat op het programma. Met zo'n 700 deelnemers één van de grootste truckshows van Nederland!

Al sinds jaar en dag is er ook een wagen van Houthandel Fransen (ons zusterbedrijf) aanwezig. Chauffeur Johnny Fransen is een trouwe deelnemer en bezoeker en heeft door de jaren heen al veel felrode houtwagens bij de truckshow tentoongesteld. Dit jaar neemt hij voor de tweede keer zijn Volvo FH 750 mee. Vorig jaar viel deze truck, toen hij nog spiksplinternieuw was, zelfs in de prijzen op de truckshow.

"Dit jaar gaat dat niet lukken ben ik bang. Hij moet hard werken, ik rij de hele tijd door de bossen en al die takken maken krassen." aldus Johnny in een interview met het Eindhovens Dagblad (klik hier voor het hele item). De verwachten zijn dus iets naar beneden bijgesteld, maar dat maakt het evenement natuurlijk niet minder mooi. Een absolute must voor iedere truck-liefhebber!

De truckshow in Liessel is een evenement van de Turftruckers. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van de truckersvereniging: www.turftruckers.nl

Website door Buro TARGET