Programma Open Dag HV Fransen

Nog een paar dagen en dan is het zover, de open dag bij Houtverwerkingsindustrie Fransen! Op zondag 24 februari openen wij van 11:00 tot 16:00 onze deuren voor alle geïnteresseerden!

Naast het bezoeken en bekijken van onze firma en onze producten, hebben wij ook een interessant programma met diverse activiteiten en bezienswaardigheden samengesteld. 

Programma open dag

Demonstratie meubelmaken

Meubelmeester Geert Claessens van Zoethout Design uit Deurne verzorgt een live demonstratie meubelmaken. Verschillende van onze houtsoorten worden door hem omgetoverd is stijvolle, stoere tafels en andere meubels. Woodcarving-demonstratie

Nog een meester met hout, maar dan vooral met de motorzaag. Woodcarver (of motorzaagkunstenaar) Twan Verlijsdonk tovert ruwe boomstammen om in prachtige houten kunstwerkjes. Dieren, bankjes, vogelhuisjes ... dit moet u zien!


Speurhonden bij HV Fransen

PHV de Eendracht gebruikte al vaker het terrein van Houtverwerkingsindustrie Fransen voor de trainingen met haar honden. Deze honden worden opgeleid tot volwaardige speurhonden, die bij rampen moeten zoeken naar slachtoffers onder het puin. Tijdens de open dag demonstreren de honden hun speurkunsten en diverse andere trucjes!

Geen fan van honden? Geen probleem: de honden lopen niet los, maar in een afgezet deel van het terrein. Ze zijn bovendien super gedisciplineerd en getraind en zullen dit deel van het terrein niet verlaten. 

Expositie van DEUVIE'S natuurlijke speeltoestellen

Al vele jaren maakt Houtverwerkingsindustrie Fransen speeltoestellen. De meest spectaculaire varianten daarvan zijn de DEUVIE speeltoestellen. Robuuste, natuurlijk gevormde en altijd unieke toestellen voor iedere speeltuin, schoolplein of openbare ruimte. Wij laten u graag zien hoe zo'n toestel er nu uit ziet.


Prijsvraag

U kunt aan onze open dag zowaar nog een leuk cadeautje overhouden! Tijdens de open dag mogen alle bezoekers een gok doen naar het gewicht van één van deze Robinia stammen, liefst 11 meter lang! Degene met het goede antwoord, of degene die er het dichtst bij in de buurt komt, wint een mooie prijs!Wij zien u graag langskomen!  
 
Website door Buro TARGET