Statement Corona virus HV Fransen

Ook bij Houtverwerkingsindustrie Fransen BV nemen we het corona virus zeer serieus! Momenteel zijn we nog “gewoon” geopend. Van oudsher zijn wij een bedrijf waar iedereen de handen uit de mouwen steekt. Ook onze verkopers helpen met het laden van bestellingen van klanten, het lossen van vrachtwagens, het keuren van hout en nog veel meer. Helemaal vanuit thuis werken is daardoor erg moeilijk. Daarom is vooralsnog iedereen aanwezig en werken we op normale snelheid door. We zijn ook gewoon via telefoon en e-mail bereikbaar.
 

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard doen we wat mogelijk is om zo veilig/hygiënisch mogelijk te kunnen werken. Zo is er op kantoor voldoende ruimte tussen de bureaus en is er ook in de werkplaatsen voldoende ruimte voor iedereen om de aangeraden afstand tot elkaar te bewaren. Het handen schudden is al een tijdje in de ban, er zijn voldoende mogelijkheden om handen (met zeep) te wassen en ook de lunches zijn wat minder gezellig nu we een stuk verder uit elkaar zitten.
 

Voorraden en levertijden

Ook voor de houthandel zal het Corona virus gevolgen hebben. Gelukkig hebben wij zoals altijd een ruime voorraad en zijn de meeste van onze producten uit voorraad leverbaar. Wel gelden er momenteel langere levertijden voor de producten die niét op voorraad zijn, door sluitingen bij leveranciers en beperkte transportmogelijkheden.
 

Bestellingen afhalen en leveren

Wij willen u vragen om bestellingen telefonisch dan wel per e-mail aan ons door te geven, in plaats van aan de balie. Wilt u uw bestelling af komen halen, dan leggen wij deze van tevoren voor u klaar. Zo hoeven wij bij het afhalen enkel de bestelling te laden en kunnen we het contact zoveel mogelijk beperken.

Leveren op uw adres is uiteraard nog steeds mogelijk. Onze chauffeur kan bestellingen naast de vrachtwagen lossen. Wij vragen in dit geval om de bestelling vóór levering digitaal te betalen, zodat we contant geld en contact met de chauffeur zoveel mogelijk kunnen vermijden.
 

Vooruitzichten

Zoals u weet kan de situatie dagelijks veranderen. Het bovenstaande is dan ook enkel geldig zolang er geen nieuwe maatregels worden ingevoerd. Mocht er vanuit de overheid bepaald worden dat wij (tijdelijk) de poorten gesloten moeten houden, dan zullen wij hier uiteraard gehoor aan geven. Welke gevolgen dit op dat moment voor onze bedrijfsvoering heeft, zullen we u dan zo snel mogelijk mededelen. Maar ook in een dergelijk scenario zullen wij ten alle tijden per e-mail bereikbaar blijven!
  
Website door Buro TARGET