HV Fransen blijft open tijdens de bouwvakantie!

Ook dit jaar is Houtverwerkingsindustrie Fransen BV tijdens de bouwvakantie open en bereikbaar. Zo kunnen wij u ook tijdens deze periode van dienst zijn!

Wel is het zo dat wij in een “afgeslankte vorm” open zijn. Al onze afdelingen blijven gewoon in werking, maar met een wat kleinere bemanning. Daardoor werken wij tijdens de bouwvakantie volgens aangepaste voorwaarden. Om misverstanden te voorkomen, vragen wij u om met het onderstaande rekening te houden:
 

Openingstijden tijdens bouwvakantie:

• Maandag t/m vrijdag: 8.30 t/m 17.00 uur.
• Zaterdagen: Gesloten
• Let op: ook zaterdag 25 juli gesloten.

Bezorging en afhalen van producten:

Transportmogelijkheden zijn tijdens de bouwvakantie beperkt. De levertijden en bezorgkosten worden bij opdracht bepaald. Houdt er rekening mee dat levering binnen enkele dagen niet altijd mogelijk is.

Het afhalen van producten is zonder beperkingen mogelijk tijdens de aangepaste openingstijden.

Bezoeken van de showroom/showtuin:

Tijdens de bouwvakantie zijn er minder verkopers dan gebruikelijk aanwezig. Heeft u een project of aanvraag waar u graag advies of een offerte voor zou ontvangen? Plan dan van tevoren een afspraak met ons in, zodat wij zeker voldoende tijd voor u vrij kunnen maken.

Levertijden:

Veel van onze partners en leveranciers sluiten tijdens de bouwvakantie geheel of gedeeltelijk hun deuren. Houdt er rekening mee dat levertijden hierdoor uit kunnen lopen.
 


RIVM voorschriften i.v.m. Corona / COVID-19

Uiteraard blijven ook tijdens de bouwvakantie onze maatregelen in verband met het Corona / COVID-19 virus onverminderd van kracht. Raadpleeg onze website om te weten waar u rekening mee dient te houden. (Klik hier)

Wij danken u voor uw begrip en zien u graag ook tijdens de bouwvakantie langs komen!
 
Website door Buro TARGET