Nieuwe website live: www.deuvie.nl!

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat onze afdeling "professionele speeltoestellen" sinds kort zijn eigen, gloednieuwe website heeft: www.deuvie.nl!

Al sinds 1997 maken, monteren en plaatsen wij professionele sport- en speeltoestellen van het merk DEUVIE. De producten van DEUVIE zijn altijd gemaakt van duurzame, verantwoord geoogste houtsoorten zoals Kastanje, Eiken en Robinia. Onze eigen vakmannen maken alle producten met veel zorg en aandacht in onze eigen werkplaats.

De laatste jaren heeft DEUVIE een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels zijn de mogelijkheden veel breder dan enkel speeltoestellen. We richten indien gewenst de volledige buitenruimte in, samen met onze betrouwbare partners. Ook zijn we inmiddels in staat om het gehele proces van A tot Z te verzorgen: we maken professionele 3D-ontwerpen, monteren en plaatsen alle toestellen en zorgen zelfs voor de terreininrichting, inspecties en keuring. Met de nieuwe website heeft DEUVIE nu een mooi en modern eigen gezicht gekregen.

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen bij het inrichten van uw speelomgeving? Neem dan contact op via info@deuvie.nl, bel naar 0493-326083 of vul het contactformulier op de website van DEUVIE in.
   
 
Website door Buro TARGET