Vacature: Allround Werfbeheerder & Houtbewerker

Let op: deze vacature is inmiddels ingevuld!

Lijkt het jou wel iets om bij een échte houthandel met duurzame, natuurlijke producten te werken? Dan hebben wij een leuke functie voor je!

Wij zijn op zoek naar een "Allround Werfbeheerder & Houtbewerker". Een bijzonder gevarieerde en afwisselend functie. Je werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Het bijhouden van de voorraad hout op ons terrein; als werfbeheerder zorg jij ervoor dat al het hout netjes en op de juiste plek wordt opgeslagen.
  • Het meewerken in de productie van houten poorten, schuttingen, robuust buitenmeubilair en speeltoestellen.
  • Het netjes bundelen en klaarleggen van bestellingen voor klanten
  • Het lossen van binnenkomende vrachten hout én het laden van uitgaande vrachten hout.
De volledige vacature kun je bekijken en dowloaden via deze link:

Vacture Allround Werfbeheerder & Houtbewerker

Even (kort) voorstellen: wie is Houtverwerkingsindustrie Fransen?

Houtverwerkingsindustrie Fransen BV is opgericht in 1895 door Hein Fransen. Destijds had Hein een bakkerij, waarbij hij zijn ovens stookte op hout. Na een tijdje besloot hij dit hout niet alleen op te stoken, maar ook te gaan verkopen. Al gauw bleek dat hij met de houthandel meer kon verdienen dan met brood bakken en richtte hij zijn eigen houthandel op.

Nu, 4 generaties en 127 jaar later, zijn we een nationaal en internationaal opererende houthandel met een breed assortiment. We richten ons vooral op duurzaam, Europees hout voor toepassingen in de buitenlucht. Daarnaast maken we van ons hout mooie, robuuste producten zoals poorten, buitenmeubilair en speeltoestellen. Meer over ons bedrijf kun je lezen op de "over ons" pagina en onze volledige geschiedenis op onze "geschiedenis" pagina.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar maarten@fransen-deurne.nl. Wij horen graag van je!
 

 
Website door Buro TARGET