Over Houtverwerkingsindustrie Fransen

Houtverwerkingsindustrie Fransen bestaat al meer dan een eeuw. Ontstaan als een neven-activiteit van een bakkers-leerling en gestaag gegroeid naar een nationaal en internationaal opererende houthandel. We hebben de wereld om ons heen zien veranderen en hebben ons altijd op tijd aangepast. Wat in al die decennia echter nooit is veranderd, zijn de waarden waar wij als bedrijf voor staan. Waarden die ons zijn ingegeven door een nuchtere, Brabantse opvoeding en die wij nog steeds met trots uitdragen.
 

Al decennia lang onszelf.
Al decennia lang werken wij in dienst van u, de klant. Al die tijd doen wij dat onder het motto: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Gewoon goede producten, voor een goede prijs en met een goed advies. Wij luisteren naar uw wens en uw behoeften en zullen er alles aan doen om deze optimaal in te vullen. 

Divers en flexibel

Hoewel iedere klant weer een andere wens heeft, zijn wij met onze diverse houtsoorten en grote variatie aan vormen en maten bijna altijd in staat deze vraag te beantwoorden. Rondhout en bezaagd hout, speeltoestellen en meubelen, grote projecten en nog vele diverse producten; u vindt het allemaal bij Houtverwerkingsindustrie Fransen!

Voor particulieren en zakelijke klanten

Onze producten zijn geschikt voor zowel de particuliere klant als voor de zakelijke klant en overheidsinstellingen. Al onze producten kunnen dan ook zowel in losse stuks, als in grote hoeveelheden verkocht worden. Voor een overzicht van onze mogelijkheden kunt u de producten pagina bezoeken. 

Kwaliteit
Kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel. We bestellen enkel bij betrouwbare leveranciers. Al het hout wordt bij binnenkomst bovendien zorgvuldig gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat u alleen het beste krijgt. En om de kwaliteit van onze interne processen te waarborgen, werken we volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Milieubeleid

Als houtverwerkend bedrijf voelen wij ons verantwoordelijk om op een duurzame manier met hout en bossen om te gaan. Daarom zijn we zowel FSC® als PEFC gecertificeerd, zijn we partner van MVO Nederland en bovendien dealer van het milieuvriendelijk verduurzaamde FirmoWood.

Lees HIER meer over ons milieubeleid.

Website door Buro TARGET