Partners

Al jaren streven wij ernaar onze mogelijkheden te vergroten via samenwerkingen met buitenlandse bedrijven. Kennis en kunde die wij niet in huis hebben, zoeken wij bij collega bedrijven. Zo maken wij ons product en dienstenaanbod zo compleet mogelijk. Door ons netwerk van toeleveranciers en partnerbedrijven kunnen wij bovendien flexibel zijn in ons assortiment. 

Wij bieden u graag een kijkje in onze keuken, door voor u onze belangrijkste partners op een rijtje te zetten:
 FirmoLin

In 2008 waren wij als mede-oprichter betrokken bij het ontstaan van FirmoLin. Dit bedrijf ontwikkelde een unieke, milieuvriendelijke manier om hout thermisch te verduurzamen: de FirmoLin Technologie. 

FirmoLin werkt uitsluitend als loonwerker en modificeert hout van opdrachtgevers uit heel Europa en zelfs daarbuiten. Het hout dat door ons (HV Fransen) wordt aangeleverd, brengen wij op de markt onder de naam FirmoWood.

   

 

Smits Hout bouw

Samen met het Brabantse houtbedrijf Smits Speelwood bieden wij in Nederland de speeltoestellenlijn Deuvie aan. De Deuvie speeltoestellen zijn gemaakt van (spintvrij geschuurd) Robinia hout. Deze hardhoutsoort geeft de speeltoestellen een mooi speels en natuurlijk uiterlijk en zorgt bovendien voor een erg lange levensduur.

Deuvie speeltoestellen zijn gecertificeerd en geschikt voor gebruik in de openbare ruimte.

   

 


 

Felix Clercx

Al sinds jaar en dag zijn wij dealer van Felix Clercx. Dit Helmondse familiebedrijf is één van de grootste en meest betrouwbare leveranciers van verantwoord tropisch hardhout. De kwaliteit Bangkirai van Felix Clercx is ongeëvenaard. 

Bekijk ons assortiment tropisch hardhout hier.


 
 
Website door Buro TARGET